Usch, härom dagen gjorde jag något som jag aldrig trott att jag skulle göra. Jag köpte och tillredde
blodpudding, som kommer på förstaplats på min lista över äcklig mat vi äter i Sverige (tillsammans med fiskbullar). Jag var ute efter ett supergott godis som inte blir lika kladdigt som köttbullar eller korv när det ligger i fickan. Blev riktigt nöjd faktiskt, bitarna är snustorra på ytan och mjuka inuti. Förvarar dom i frysen så de är kalla och goda när Sashan ska få dom..
In i ugnen på 100 grader i tre timmar..
Och slutresultatet =)
3 kommentarer:
Svingott jue!
//tycker om blodpudding och fiskbullar och tycker vi ska äta det oftare hemma
Super Emma :) Gott Gott;)
De äter Eukanuba Lamm & Ris, Largebreed.
Nåt annat, suuupergott - som jag använder som extra speciellt godis är kokt lever! Köper ungnötslever som får koka i två timmar och sedan skär jag det i bitar och fryser in. Man kan även torka bitarna i ugnen om man vill ha dom mindre kladdiga. För Thyra och Lhine är det verkligen WOW!
Skicka en kommentar