onsdag 13 juli 2011

Usch, härom dagen gjorde jag något som jag aldrig trott att jag skulle göra. Jag köpte och tillredde blodpudding, som kommer på förstaplats på min lista över äcklig mat vi äter i Sverige (tillsammans med fiskbullar). Jag var ute efter ett supergott godis som inte blir lika kladdigt som köttbullar eller korv när det ligger i fickan. Blev riktigt nöjd faktiskt, bitarna är snustorra på ytan och mjuka inuti. Förvarar dom i frysen så de är kalla och goda när Sashan ska få dom..

In i ugnen på 100 grader i tre timmar..
 Och slutresultatet =)

3 kommentarer:

sdg sa...

Svingott jue!

//tycker om blodpudding och fiskbullar och tycker vi ska äta det oftare hemma

Linn sa...

Super Emma :) Gott Gott;)

Sandra, Thyra o Lhine sa...

De äter Eukanuba Lamm & Ris, Largebreed.

Nåt annat, suuupergott - som jag använder som extra speciellt godis är kokt lever! Köper ungnötslever som får koka i två timmar och sedan skär jag det i bitar och fryser in. Man kan även torka bitarna i ugnen om man vill ha dom mindre kladdiga. För Thyra och Lhine är det verkligen WOW!